• تغییر پوسته
مجله تیکا
  • منو
  • آشپزی
  • ارز دیجیتال
  • کتاب
  • وکیل
  • داروخانه
  • کولر گازی
  • برنامه نویسی
  • آموزش
  • قالیشویی
  • نظافت
    • گردشگری و اقامتی
    • تکنولوژی
    • پزشکی
    • فیلم و سریال
    • بین الملل
    • اقتصادی
    • خانواده
    • ورزشی
    مجله تیکا/آشپزی

    آشپزی

    • پزشکینشاسته سیب زمینی در پخت وپز و شیرینی پزی: راز قوام و لطافت غذاها
      22/01/1404
      23

      نشاسته سیب زمینی در پخت وپز و شیرینی پزی: راز قوام و لطافت غذاها

      نشاسته سیب زمینی فراتر از یک ماده غلیظ کننده ساده نقش کلیدی در ایجاد بافت مطلوب قوام ایده آل و لطافت بی نظیر در طیف گسترده ای از غذاها از سس های خامه ای گرفته تا کیک های اسفنجی ایفا…

    نظرات کاربران
    • خانم زنده دل در رنگ های پرطرفدار کت و شلوار رسمی در سال جدید
    • دلیر زارعی در رنگ های پرطرفدار کت و شلوار رسمی در سال جدید
    • زیبا گنجویان در رنگ های پرطرفدار کت و شلوار رسمی در سال جدید
    • بنفشه لیمویی در رنگ های پرطرفدار کت و شلوار رسمی در سال جدید
    • خاطره وزیرزاده در رنگ های پرطرفدار کت و شلوار رسمی در سال جدید
    مجله تیکا 2025
    • dmca
    • تماس با ما
    • درباره ما
    بستن