پزشکیان: تولید محصولات فناوری نباید محدود به مصرف داخلی باشد/ ۲ چالش اساسی نظام آموزشی

پزشکیان: تولید محصولات فناوری نباید محدود به مصرف داخلی باشد ۲ چالش اساسی نظام آموزشی

رئیس‌جمهور گفت: باید به بازار مصرف منطقه‌ای و بین‌المللی توجه کنیم؛ صادرات محصول عامل مهمی در پیشرفت اقتصادی کشور است و باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تیکا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان امروز جمعه در جریان بازدید سه‌ساعته از دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت و بیست‌وپنجمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار، با تولیدکنندگان و صاحبان صنایع و غرفه‌های مختلف در این نمایشگاه به گفت‌وگو پرداخت و از نزدیک در جریان آخرین دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراکز علمی و دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی قرار گرفت.

رئیس جمهور در این دیدار‌ها ضمن آگاهی از دغدغه‌ها و مطالبات فعالان حوزه فناوری، دستور پیگیری و حمایت‌های لازم را صادر کرد.

پزشکیان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه با تأکید بر اهمیت نگاه فراملی در تولید محصولات فناورانه، اظهار داشت: تولیدات محصولات فناوری نباید منحصر به مصرف داخلی باشد. در مرحله برنامه‌ریزی اولیه برای ساخت محصول، باید به بازار مصرف منطقه‌ای و بین‌المللی نیز توجه کنیم. صادرات محصول، عامل مهمی در پیشرفت اقتصادی کشور است و باید در اولویت قرار گیرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات موجود در نظام آموزشی و برنامه‌ریزی تحصیلی کشور تصریح کرد: نظام آموزشی ما با دو چالش اساسی روبه‌رو است؛ اول، وجود تعداد زیادی دانشگاه بدون دانشجو که نشان‌دهنده نبود برنامه‌ریزی صحیح است و دوم، نداشتن مهارت کافی فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار. خروجی‌های فعلی در بسیاری از رشته‌ها بیش از نیاز بازار داخلی است و این امر به افزایش بیکاری در میان تحصیل‌کردگان منجر می‌شود.

دوازدهمین دوره نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته ایران‌ساخت که از ۲۳ آذر آغاز شده، میزبان ۲۷۸ شرکت دانش‌بنیان و فناور است. این شرکت‌ها در ۱۴ حوزه مختلف، از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، برق و الکترونیک، نرم‌افزار و شبیه‌ساز، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالورژی، کشاورزی و محیط زیست، و مهندسی پزشکی، خدمات و محصولات خود را عرضه کرده‌اند.

این نمایشگاه با هدف توسعه بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد اشتغال پایدار برای حدود ۷ هزار ۲۰۰ نفر، که عمدتاً افراد تحصیل‌کرده هستند و گسترش بازار صادراتی تجهیزات و مواد آزمایشگاهی برگزار شده است. تأکید ویژه این دوره بر حوزه تجهیزات تست و آزمون پیشرفته، فرصتی را برای توسعه تعاملات میان شرکت‌های فناور و بخش صنعت فراهم کرده است.

رئیس جمهور با استقبال از تلاش‌های صورت گرفته در این نمایشگاه، بر اهمیت پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تحقق اهداف توسعه فناوری و صادرات تأکید کرد و از دست‌اندرکاران خواست اقدامات لازم برای پایداری این دستاورد‌ها را در اولویت قرار دهند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پزشکیان: تولید محصولات فناوری نباید محدود به مصرف داخلی باشد/ ۲ چالش اساسی نظام آموزشی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پزشکیان: تولید محصولات فناوری نباید محدود به مصرف داخلی باشد/ ۲ چالش اساسی نظام آموزشی"، کلیک کنید.