به گزارش خبرنگار تیکا، ششمین جلسه اصلی ستاد اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی استان خوزستان جمعه شب به ریاست علی دهقانی، رئیس کل دادگستری استان و با حضور دادستان مرکز استان، معاون قضائی و جمعی از مدیران و مسؤولان استانی برگزار شد.
دهقانی در ابتدای این نشست، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام علیها به بیان ویژگیها و فضائل بزرگ بانوی دو عالم پرداخت و گفت: حضرت فاطمه زهرا (س)، نمونه کامل و اسوه تقوا، شجاعت و فداکاری در راه حق، سادهزیستی، صبر و استقامت در برابر سختیها و عدالتطلبی از برجستهترین فضائل ایشان است.
وی افزود: نقش بیبدیل این بانوی بزرگوار در پاسداری از ارزشهای دین مبین اسلام بهعنوان الگویی جاودانه و حقیقتی وصف ناپذیر است.
رئیس کل دادگستری خوزستان با تأکید بر ضرورت همدلی و همکاری میان دستگاههای قضائی و اجرایی در تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی، گفت: دستگاه قضائی استان با جدیت و نظارت مستمر، در پشتیبانی و همراهی با دستگاههای اجرایی برای رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان تلاش مینماید.
دهقانی تصریح کرد: در راستای عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر حمایت از تولید، ستاد پیگیری و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان از ابتدای امسال با برگزاری ۸۹ جلسه کمیتههای تخصصی فرعی و اصلی و تصویب ۱۶۶ مصوبه، ۷۸ بازدید میدانی نیز از واحدهای تولیدی که درگیر مشکلات حقوقی بودند، انجام داد که این تلاشها منجر به احیای ۴۷ واحد تولیدی و ایجاد اشتغال برای ۲۰۶۶ نفر شده است.
وی با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان و رفع موانع تولید از اولویتهای اصلی این ستاد است، گفت: اجرایی شدن مصوبات این ستاد، نیاز به همکاری همه نهادها و دستگاههای مسئول بویژه بانکها دارد.
تصمیمات مقطعی راهگشا نیست
رئیس ستاد اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان تأکید کرد: برای حل مشکلات استان، نیازمند اتخاذ راهکارهای کوتاهمدت و بلندمدت به صورت همزمان هستیم، چرا که رفع مسائل واحدهای تولیدی به صورت مقطعی و گذرا نمیتواند نتیجهبخش و مؤثر باشد.
وی افزود: واحدهایی که مشکلات خود را در این ستاد مطرح میکنند، باید راهکارهای عملی و کاربردی پیشنهادی نیز ارائه دهند تا بر اساس ظرفیتهای موجود، این راهکارها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تصمیمگیریهای مناسب صورت گیرد.
ستاد استانی پیگیری و اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خوزستان با تشکیل جلسات مستمر و پیگیریهای به عمل آمده در راستای تحقق شعار سال با ورود فعالانه رؤسا و دادستانهای حوزههای قضائی شهرستانها و مساعدت اعضای اصلی ستاد، شرکت شهرکهای صنعتی و ستاد تسهیل استان تاکنون تعداد یک هزار و ۵۹۵ واحد صنعتی و تولیدی مورد حمایت قرار گرفتند و در راستای مسائل و موضوعات مرتبط با آنها اقدامات لازم صورت گرفته است.
دهقانی با اشاره به اهمیت رعایت ضوابط و مقررات قانونی در واگذاری اراضی و تسهیلات به سرمایهگذاران تصریح کرد: این واگذاریها باید در چارچوب قوانین و با رعایت مقررات انجام شود و در صورت نیاز به تغییر مالکیت یا کاربری، تمامی فرایندهای قانونی طی شود تا از بروز مشکلات حقوقی و تضییع حقوق بیتالمال جلوگیری شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۴۷ واحد تولیدی در خوزستان احیا و ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شد – خبرگزاری تیکا | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۴۷ واحد تولیدی در خوزستان احیا و ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شد – خبرگزاری تیکا | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.