رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران از آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی خبر داد و گفت: کانون های وکلای دادگستری همچنین این آمادگی را دارند که در صورت تمایل رییس جمهور، دولت را در بحث تدوین قوانین و مقررات و نیز دفاع از کشور در مجامع بین المللی همراهی کند.
به گزارش تیکا، جعفر کوشا در دیدار و نشست مشترک با دکتر سکینه سادات پاد، دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی با اشاره به تشکیل 29 کانون وکلای دادگستری در سراسر کشور، به معرفی اسکودا پرداخت و وظیفه آن را ایجاد وحدت رویه میان کانون های وکلا و هماهنگ کننده آنها توصیف کرد.
وی در ادامه ضمن تشریح چالش های نهاد وکالت، خواستار همراهی دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی برای حل این چالش ها شد و تاکید کرد: متاسفانه امروز نگاه ها به وکلای دادگستری، نگاه خوبی نیست و چهره وکیل در تریبون های مختلف به ویژه صداوسیما مورد خدشه و تخطیه قرار می گیرد، این در حالی است که وکلای دادگستری همواره سعی کرده اند در موضوعات مختلف از جمله حقوق شهروندی، محیط زیست، کودکان و … کنش گری داشته باشند تا بلکه بتوانند به سهم خود معضلی را در این حوزه ها رفع کنند.
رییس اسکودا تصریح کرد: در حالی برخی، وکلای دادگستری را خارج از نظام تقسیم بندی می کنند که امروز 30 درصد از وکلای کشور را ایثارگران تشکیل می دهند.
کوشا در ادامه به آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی اشاره کرد و گفت: ما در محور آموزشی می توانیم با استفاده از اساتید مبرز و مجربی که در نهاد از وجود آنها بهره مند هستیم، خدمات آموزشی را ارایه دهیم. این خدمات می تواند به صورت منطقه ای و در قالب های مختلف تولید محتوا انجام شده و در خدمت شهروندان قرار گیرد.
وی افزود: همچنین در موضوع پژوهشی به خصوص پژوهش در موضوعات کلان آماده همکاری هستیم تا به توسعه و ترویج فرهنگ وکالت و حقوق شهروندی کمک کنیم. ما راه درازی به خصوص در حوزه های مرتبط با حقوق شهروندی در پیش داریم و شاید یکی از دلایل نرسیدن ما به غایت مطلوب، عدم باور ما به برخی موضوعات باشد.
رییس اسکودا در پایان با اشاره به تدوین سند تحول قضایی، گفت: متاسفانه در تدوین این سند از نهاد وکالت مشورتی اخذ نشده است در حالی که چنین اسنادی باید از اتقان بالا و همراهی طرفین موضوع برخوردار باشد، لذا ما آمادگی خود را برای مشارکت در این موضوع اعلام می کنیم.
سکینه سادات پاد، دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی نیز در این دیدار بر ایجاد گفتمانی مشترک صرف نظر از وابستگی های سیاسی و جناحی در موضوعات مختلف تاکید کرد و گفت: همگرایی گسترده برای نهادینه کردن تصمیمات عقلانی بر مبنای حکمت، هم باعث تسهیل امور می شود و هم به نفع مردم خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اصول حکمرانی بایستی بر پایه عقلانیت باشد، گفت: نگاه تک قرایتی از انقلاب، یک آفت است و انقلاب را استحاله می کند لذا معتقدیم همه نگاه ها را باید در مدیریت کشور دخیل کرد.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آمادگی وکلا برای همکاری آموزشی و پژوهشی با دولت" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آمادگی وکلا برای همکاری آموزشی و پژوهشی با دولت"، کلیک کنید.