کثیف ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۵

در دنیای امروز کشورهای جهان سعی دارند با افزایش امکانات بهداشتی کشور خود را به یک مقصد عالی برای گردشگران تبدیل کنند اما سرزمین هایی نیز وجود دارد که به عنوان کثیف ترین کشورهای جهان شناخته می شوند و موارد بهداشتی در آن ها به صورت کامل رعایت نمی شود.
به گزارش تیکا ایمنا نوشت: این کشورها همچنان با مشکلات زیست محیطی و آلودگی هوا دست وپنجه نرم می کنند و سطوح بالای آلودگی جنگل زدایی و سایر تخریب های زیست محیطی را ایجاد می کنند. در ادامه به معرفی کثیف ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۵ و مشکلات آن ها می پردازیم:
هندوستان
هند به دلیل سطح بالای آلودگی هوا تولید زباله و آلودگی آب همواره به عنوان یکی از کثیف ترین کشورهای جهان رتبه بندی شده است. صنعتی شدن و شهرنشینی سریع این کشور منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه ای از طریق وسایل نقلیه کارخانه ها و نیروگاه ها شده است. علاوه بر این شیوه های ضعیف مدیریت پسماند باعث ریختن زباله در رودخانه ها و سایر منابع آب شده است. اگرچه دولت هندوستان اقداماتی را برای رسیدگی به این مشکلات انجام داده است اما برای بهبود مسائل زیست محیطی کشور باید اقدامات بیشتری انجام شود.
چین
مدت زیادی است که چین به خاطر آلودگی زیاد به ویژه در شهرهای بزرگی مانند پکن و شانگهای در دنیا شناخته شده است. در واقع اتکای شدید این کشور به زغال سنگ برای تولید انرژی باعث افزایش آلودگی هوا شده است و آسمان آن همواره پر از دود است. علاوه بر این رشد سریع اقتصادی چین نقش مهمی در جنگل زدایی گسترده و تخریب زیستگاه ها دارد. دولت این کشور در سال های اخیر مقررات سخت گیرانه زیست محیطی را تصویب کرده است اما اجرای آن ها همچنان یک چالش است.
بنگلادش
بنگلادش کشور دیگری است که در مراکز شهری خود با سطوح بالای آلودگی مواجه است. صنعت پوشاک این کشور که منبع اصلی درآمد آن است به دلیل تخلیه فاضلاب تصفیه نشده به رودخانه ها دچار مشکل شده و شیوه های ضعیف مدیریت زباله منجر به آلودگی گسترده فضاهای عمومی شده است. دولت بنگلادش تلاش های زیادی برای رسیدگی به این مشکلات انجام داده است اما پیشرفت آن کند بوده است.
نیجریه
نیجریه با سطوح بالای آلودگی هوا و آب جنگل زدایی و نشت نفت با یک بحران زیست محیطی فزاینده مواجه است. صنعت نفت این کشور که منبع اصلی درآمد آن محسوب می شود مسئول آسیب های زیست محیطی گسترده همچون نشت نفت است که آبراه ها و زمین های کشاورزی را آلوده کرده است. علاوه بر این شهرنشینی سریع آلودگی ناشی از وسایل نقلیه و کارخانه ها را افزایش داده است. دولت نیجریه اقداماتی را برای رسیدگی به این مسائل انجام داده است اما اجرا نشدن قوانین پیشرفت آن را به تعویق انداخته است.
اندونزی
اندونزی منزلگاه یکی از متنوع ترین اکوسیستم های جهان است اما چالش های زیست محیطی قابل توجهی نیز در این کشور وجود دارد. جنگل زدایی که توسط صنایعی مانند تولید روغن نخل و قطع درختان انجام می شود باعث تخریب زیستگاه ها و ازبین رفتن تنوع زیستی شده است. علاوه بر این اندونزی در شهرهای بزرگی مانند جاکارتا دارای سطوح بالایی از آلودگی آب وهوا است. روند پیشرفت اقدامات دولت اندونزی نیز برای مبارزه با جنگل زدایی و آلودگی کند بوده است.
پاکستان
رشد سریع جمعیت و صنعتی شدن باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از وسایل نقلیه کارخانه ها و نیروگاه ها در پاکستان شده است. این کشور با سطوح بالای آلودگی به ویژه در مراکز شهری خود دست وپنجه نرم می کند و شیوه های ضعیف مدیریت زباله نقش مهمی در آلودگی گسترده فضاهای عمومی دارد. دولت پاکستان تلاش هایی را برای حل مشکلات زیست محیطی انجام داده است اما کمبود بودجه و منابع مانع پیشرفت آن شده است.
آمریکا
آمریکا که یکی از بزرگ ترین اقتصادهای جهان به شمار می رود همچنان یکی از عوامل اصلی آلودگی جهانی است. اتکای شدید این کشور به سوخت های فسیلی برای تولید انرژی منجر به سطوح بالای آلودگی هوا و آب به ویژه در مناطق صنعتی شده است. همچنین در برخی از سواحل آمریکا سطوح بالایی از آلودگی وجود دارد و باکتری های زیادی در آن یافت می شود که بسیار خطرناک است و افراد را در معرض ابتلاء به بیماری ها قرار می دهد. دولت این کشور تلاش هایی را برای رسیدگی به مشکلات زیست محیطی انجام داده است اما در انجام آن ها چندان موفق نبوده است.
برزیل
بزرگ ترین جنگل های بارانی جهان در برزیل وجود دارد اما این کشور با جنگل زدایی و تخریب زیستگاه های روزافزون مواجه است. صنعت کشاورزی برزیل نیز باعث جنگل زدایی گسترده در حوزه جنگل آمازون شده است. علاوه بر این برزیل دارای سطوح بالایی از آلودگی هوا و آب به ویژه در شهرهای بزرگ مانند سائوپائولو است. اگرچه تاکنون اقداماتی برای مبارزه با جنگل زدایی و آلودگی صورت گرفته است اما اجرای آن ها همچنان یک چالش مهم است.
مکزیک
مکزیک با سطوح بالای آلودگی به ویژه در شهرهای بزرگ مانند مکزیکوسیتی مواجه است. شهرنشینی و صنعتی شدن سریع کشور منجر به افزایش انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از وسایل نقلیه کارخانه ها و نیروگاه ها در این کشور شده است. علاوه بر این مکزیک دارای سطوح بالایی از آلودگی آب به ویژه در مناطقی است که فعالیت های معدنی و صنعتی سنگین دارند. دولت مکزیک تلاش هایی را برای حل این مسائل انجام داده است اما کمبود بودجه و منابع مانع پیشرفت آن شده است.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در تیکا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان است.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کثیف ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۵" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کثیف ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۵"، کلیک کنید.