مسکن؛ دغدغه معلمان جوان – تیکا

مسکن؛ دغدغه معلمان جوان - ایسنا

تیکا/خراسان رضوی مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد گفت: گرچه در سال های اخیر تعداد معلمان جوانی که به حوزه آموزش و پرورش پیوسته اند زیاد هستند اما این افراد در کنار سایر مسائل دغدغه مسکن را در شهرستان دارند.

حسن صداقتی هشتم اردیبهشت در نشست خبری هفته معلم از تحصیل ۱۱ هزار و ۵۳۵ دانش آموز در ۱۰۵ واحد آموزشی خبر داد و افزود: همچنین ۸۵۶ همکار فرهنگی شاغل به همراه ۳۸ نفر از همکاران بازنشسته امر تعلیم و تربیت را در شهرستان برعهده دارند.

وی در خصوص مهم ترین دغدغه های معلمان در شهرستان گفت: اینکه دولت و ریاست جمهور پای کار مصوبات و مجوزهای قانونی برای رفع معضل های چندین ساله حوزه آموزش و پرورش هستند جای تقدیر دارد.

دریافتی معلمان در مقایسه با سایر دستگاه ها پائین تر است

صداقتی با بیان اینکه عدالت آموزشی در اولویت کارهای دولت قرار گرفته است اظهار کرد: علیرغم اقداماتی که انجام شده اما هنوز معلمان در حوزه معیشت به نسبت میانگین دریافتی سایر دستگاه ها پائین تر هستند.

وی گفت: گرچه در سال های اخیر تعداد معلمان جوانی که به حوزه آموزش و پرورش پیوسته اند زیاد هستند اما این افراد در کنار سایر مسائل دغدغه مسکن را در شهرستان دارند که در همین راستا تأمین مسکن فرهنگیان به عنوان یک اولویت در دستور کار شورای آموزش و پرورش شهرستان قرار گرفته است و امیدواریم حداقل برای معلمان جوان از محل مسکن ملی زمین مورد نیاز تأمین شود.

کمبود فضا در متوسطه دوم

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد همچنین در خصوص مشکلات حوزه آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد گفت: در سال تحصیلی آینده با تراکم جمعیتی در متوسطه دوم مواجه خواهیم بود و عملاً سال آینده به نسبت سال تحصیلی جاری ۳۰۰ دانش آموزان در متوسطه دوم اضافه تر داریم.

وی خروجی ها را ۵۳۶ نفر و ورودی ها را ۸۱۷ نفر اعلام و اظهار کرد: در حال حاضر مجری طرح توسعه متوازن رشته های تحصیلی هستیم و بر اساس تکلیفی که برعهده آموزش و پرورش گذاشته شده باید ۶۰ درصد دانش آموزان به سمت رشته های مهارتی کاردانش و فنی و حرفه ای هدایت شوند.

هیچ فضایی مختص هنرستان ساخته نشده است

صداقتی گفت: با توجه به اینکه در شهرستان خلیل آباد هیچ فضایی مختص هنرستان ساخته نشده است کمبود هنرستان به منظور اجرای طرح توسعه متوازن به عنوان اولین اولویت مطرح است.

وی همچنین از کمبود تجهیزات و امکانات در حوزه هنرستان ها خبر داد و افزود: اگر قرار باشد دانش آموزان را به هنرستان ها هدایت کنیم و مهارت آموزی را به این افراد بیاموزیم قطعاً نیازمند یکسری امکانات هستیم.

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد امکانات را فراخور استقبال و نیاز دانش آموزان در شهرستان ندانست و گفت: گرچه حمایت هایی را از محل اعتبارات داخلی و اداره کل آموزش و پرورش از هنرستان ها داشته ایم اما کافی نیست ضمن اینکه خیرین نیز در این خصوص قول هایی را داده اند.

افتتاح ۸۹ میلیارد تومان پروژه با حضور وزیر آموزش و پرورش

وی با تقدیر از خیرین شهرستان در تجهیز فضاهای آموزشی اظهار کرد: بالغ بر ۸۹ میلیارد تومان پروژه در شهرستان داریم که بعد از هفته معلم بنا بر قولی که داده شده با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

صداقتی با بیان اینکه دو پروژه خیرساز هم آماده کلنگ زنی هستند به اقدامات انجام شده در حوزه محرومیت زدایی پرداخت و گفت: بخشی از اقداماتی که برای محرومیت زدایی باید انجام شود مرتبط با امکانات است.

وی تصریح کرد: امکاناتی که به شهرستان اختصاص پیدا می کند اولین اولویت مناطق روستایی و مناطق محروم هستند در همین خصوص پایان سال گذشته سهمیه ای برای زمین چمن مصنوعی به شهرستان اختصاص یافت که به روستای مهدی آباد در بخش ششطراز و دیگری به روستای مزده در بخش مرکزی داده شد.

۸۵ کلاس نیازمند تخریب و بازسازی

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد با اشاره به اینکه در حد بضاعت حوزه آموزش و پرورش تلاش شده امکانات آموزشی به روستاها داده شود ادامه داد: گرچه برای سال تحصیلی آینده به ۶ کلاس درس اضطراری نیاز داریم ولی در حوزه کیفیت بخشی حدود ۸۵ کلاس نیز نیازمند تخریب و بازسازی نوسازی و مقاوم سازی هستند.

وی با بیان اینکه کمبودها در سطح شهر خلیل آباد هستند و وضعیت روستاها بهتر است به وضعیت بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و افزود: در این خصوص ۹۷ دانش آموز بازمانده از تحصیل در پایه اول شناسایی شده اند.

صداقتی بیان کرد: گرچه تمامی امکانات برای پذیرش دانش آموزان بازمانده از تحصیل در شهرستان وجود دارد و در این زمینه مشکلی نداریم اما برخی والدین به دلیل مسائلی از ادامه تحصیل دانش آموز ممانعت می کنند که پیگیری های لازم در این خصوص انجام شده است.

وی همچنین به وضعیت نسبت میانگین معلم به شاگرد اشاره کرد و گفت: گرچه در شهرهای بزرگ این نسبت بالاست و به ازای هر ۲۸ تا ۲۹ دانش آموز یک معلم اختصاص پیدا می کند اما در شهرستان این نسبت کمتر از ۲۰ دانش آموز به ازای یک معلم است.

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد از کمبود دبیرهای علوم پایه به عنوان دیگر مشکلات شهرهای کوچک از جمله خلیل آباد نام برد و گفت: متأسفانه تعداد قابل توجهی از همکاران فرهنگی درخواست انتقال به شهرهای بزرگ تر را دارند که بعضاً مخالفت می شود.

۵۷۵ دانش آموزان در کنکور سراسری امسال شرکت می کنند

وی در ادامه از اقامه نماز جماعت در تمامی مدارس شهرستان خبر داد و افزود: اکنون از ۱۰۵ آموزشگاه شهرستان ۱۰ مدرسه فاقد نمازخانه هستند.

صداقتی همچنین از عدم برگزاری کنکور سراسری در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه برای برگزاری کنکور در شهرستان شاخص هایی وجود دارد که مهمترین آن تعداد دانش آموز شرکت کننده است؛ اما به دلیل اینکه امسال آمار به تعداد مورد نظر نرسید کنکور در شهرستان برگزار نمی شود.

وی با بیان اینکه ۵۷۵ نفر از دانش آموزان در کنکور سراسری امسال شرکت خواهند کرد افزود: البته تعدادی هم از سال های قبل هستند که چون کنکور در شهرستان برگزار نمی شود آمار آنها را نداریم.

مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد با اشاره به اینکه در این خصوص پیگیری های بسیاری شده است اظهار کرد: امیدواریم کنکور تیرماه را بتوانیم در شهرستان خلیل آباد برگزار کنیم.

وی در ادامه از همایش بزرگ فرهنگیان همایش پیاده روی عمومی با مشارکت سایر دستگاه ها تجدید بیعت با آرمان شهدا نواختن زنگ سپاس معلم دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و پیشکسوتان شب شعر منطقه ای معلم مسابقات ورزشی و کتاب خوانی ویژه فرهنگیان یادواره شهدای فرهنگیان و… به عنوان مهم ترین برنامه های هفته معلم نام برد که در این شهرستان اجرا می شود.

پایان خبر تیکا 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مسکن؛ دغدغه معلمان جوان – تیکا" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مسکن؛ دغدغه معلمان جوان – تیکا"، کلیک کنید.