مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم دسترسی عادلانه به غذای سالم و کافی به عنوان حقی انسانی و همچنین نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماریهای مزمن تاکید کرد.
به گزارش تیکا، دکتر عبدالعظیم بهفر به مناسبت روز جهانی غذا، با اشاره به اینکه دسترسی به غذا یک حق انسانی اساسی است، گفت: دولتها وظیفه دارند از طریق سیاستهای پایدار، دسترسی تمام اقشار جامعه به غذای کافی و سالم را تضمین کنند.
وی همچنین اهمیت سرمایهگذاری در آموزش تغذیهای به کودکان و خانوادهها را برای تضمین آیندهای روشن یادآور شد.
وی بر نقش تغذیه سالم در بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از بیماریهای مزمن تأکید کرد و افزود: مصرف محصولات محلی و ارگانیک علاوه بر ارتقای سلامت، به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار نیز کمک میکند.
بهفر با اشاره به چالشهای موجود در زمینه تغذیه و ضایعات غذایی، کاهش هدر رفت غذا در سطح خانگی و صنعتی را از اولویتهای اساسی دانست و از برنامههای عملیاتی برای بهبود امنیت غذایی خبر داد.
وی در ادامه بر اهمیت همکاریهای بینالمللی برای مقابله با گرسنگی و فقر غذایی تأکید کرد و گفت: همبستگی ملی و جهانی، نقشی کلیدی در ارتقای امنیت غذایی و تحقق پایداری دارد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو؛ او همچنین با اشاره به محرومیت مردم غزه از دسترسی به غذای کافی، این موضوع را نمونهای تلخ از نابرابری در جهان دانست و خواستار توجه ویژه جامعه جهانی به این بحران شد.
بهفر در پایان با تأکید بر شعار امسال، «حق غذا برای زندگی بهتر و آیندهای روشن»، از جامعه خواست تا با اقدامات عملی و ترویج فرهنگ تغذیه سالم، به بهبود وضعیت تغذیه و سلامت کشور کمک کنند.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دسترسی عادلانه به غذای سالم، حق هر انسان/نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها"، کلیک کنید.