تیکا/خوزستان رئیس جمعیت هلال احمر ایران با بیان اینکه در ایام اربعین ۶ هزار نفر خدمات سلامت را در خاک عراق ارائه میدهند و ۲ هزار نفر به عنوان طبیب الدوار خدمترسانی میکنند، گفت: در داخل کشور هم بیش از ۴۰ هزار امدادگر، نجاتگر و داوطلب در حال خدمترسانی هستند.
پیرحسین کولیوند امشب (۲۸ مردادماه) در حاشیه بازدید از روند خدماترسانی به زائران در مرز شلمچه اظهار کرد: تاکنون بیش از ۶۵۰ هزار زائر از مرز شلمچه به سمت عراق عبور کردهاند.
به گزارش تیکا، وی با بیان اینکه رضایتمندی مردم از خدمات گروههای مختلف وجود دارد، افزود: بیش از خاک ۲۰۰ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و خودروهای نجات از ایران به خاک عراق اعزام شدهاند.
کولیوند با بیان اینکه امکانات خوبی برای تسهیل تردد زائران مهیا شده است، گفت: در کاظمین و سامرا هر کدام یک بیمارستان، در نجف علاوه بر بیمارستان امام علی(ع) چهار بیمارستان عراقی، در مسیر نجف تا کربلا چهار بیمارستان و در کربلا شش بیمارستان در اختیار ما قرار دارند.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: همچنین بیش از ۷۰۰ پایگاه و یک هزار و ۵۰۰ موکب مردمی، خدمات بهداشت و درمان را ارائه میدهند. ۶ هزار نفر خدمات سلامت را در خاک عراق ارائه میدهند و ۲ هزار نفر به عنوان طبیب الدوار خدمترسانی میکنند. در داخل کشور هم بیش از ۴۰ هزار امدادگر، نجاتگر و داوطلب در حال خدمترسانی هستند.
وی افزود: همچنین همکاران بهداشت محیط و مدیریت بیماریهای واگیر در حال رصد و پایش هستند و تاکنون گزارشی مبنی بر بیماریهای واگیر یا شایع نداشتهایم. با وجود گرمای زیاد تلفانی در خصوص گرمازدگی هم نداشتیم.
وی عنوان کرد: متاسفانه دو حادثه ترافیکی داشتیم که بلافاصله توسط جمعیت هلال احمر و با همکاری اورژانس عراق و حشدالشعبی خدمترسانی انجام و ۹۲ نفر تاکنون به داخل کشور منتقل شدهاند.
کولیوند ادامه داد: نسبت به سال گذشته تاکنون تقریبا بیش از ۷۰ درصد استقبال بیشتری از زیارت اربعین شده است. البته در صورت ادامه این روند بعید است گره ترافیکی یا مشکل حمل و نقل داشته باشیم.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر با همه ظرفیت وارد میدان شده است، گفت: از نظر امکانات از جمله آب خنک و تغذیه تدارکات خوبی شده است و وضعیت ایاب و ذهاب خوب است و مشکلی ندارد و جا دارد از خدمات شبانهروزی همه دستگاهها تشکر کنیم.
کولیوند عنوان کرد: ۲۳ فروند بالگرد آمادهباش هستند و امسال عراق مجوز پرواز بالگردهای جمعیت هلال احمر به خاک عراق را داده است و در صورت نیاز حتما استفاده میکنیم.
وی افزود: در داخل کشور عراق بین هر شهر تا ۷۰ کیلومتر یک پایگاه امداد جادهای داریم و در داخل کشور از مرزهای شرقی و محورهای مواصلاتی تا مرزها مرتب پایگاه، شعبه و ایستگاه سیار داریم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: تقریبا تعداد فوتیهای حوادث امسال در اربعین نسبت به سال گذشته یکچهارم است. مصدومان حوادث ترافیکی عراق هم به محض امکان انتقال به داخل کشور منتقل میشوند تا ظرفیت درمانی عراق خالی بماند و ادامه درمان در داخل کشور باشد و خانوادهها را از نگرانی خارج کنیم.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خدماترسانی ۴۸ هزار امدادگر و فعال سلامت در اربعین/ اعزام ۲۰۰ خودروی امدادی به عراق" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خدماترسانی ۴۸ هزار امدادگر و فعال سلامت در اربعین/ اعزام ۲۰۰ خودروی امدادی به عراق"، کلیک کنید.