دبیر کل اتاق اصناف ایران گفت: دستورالعمل فروش اینترنتی نان در طول سه ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود و اتاق های اصناف سراسر کشور باید بر اساس قیمت و هزینه های فروش نان اینترنتی، اعم از هزینه حمل ونقل، پلاستیک، نوع نان، افزودنی ها و قیمت نهایی را محاسبه کنند تا در هنگام خرید نان بر روی صورت حساب الکترونیکی نان ثبت و ارسال شود.
به گزارش تیکا، علی توسطی در یک گفت وگوی تلویزیونی درباره جزییات دستورالعمل فروش اینترنتی نان اظهار کرد:پیرو مصوبه و تصمیم کارگروه تنظیم بازار و با هدف ساماندهی فروش اینترنتی نان، دستورالعمل فروش اینترنتی نان از سوی اتاق اصناف ایران ابلاغ شد.
به گفته وی این دستورالعمل در طول سه ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود و اتاق های اصناف سراسر کشور باید بر اساس قیمت و هزینه های فروش نان اینترنتی، اعم از هزینه حمل ونقل، پلاستیک، نوع نان، افزودنی ها و قیمت نهایی را محاسبه کنند تا در هنگام خرید نان بر روی صورت حساب الکترونیکی نان ثبت و ارسال شود.
توسطی همچنین تاکید کرد که از این پس و با توجه به اتصال دستگاه کارتخوان نانوایی ها به سامانه هوشمند، تمام متقاضیان خرید نان، (اینترنتی و حضوری)، نان خود را با رعایت نوبت خریداری می کنند.
دبیر کل اتاق اصناف ایران در ادامه گفت: قیمت نان هر سال از سوی دولت اعلام می شود و حدود چهار سال هم هست که تغییر قیمت نداشتیم. اما در مورد قیمت سایر بخش ها مثل افزودنی ها که رقابتی خواهد بود، اتاق های اصناف و اتحادیه ها باید به صورت شفاف قیمت ها را اعلام کنند تا با توجه به تحویل صورتحساب الکترونیکی به مصرف کننده هرگونه تخطی پیگیری شود.
گفتنی است اخیرا اتاق اصناف ایران برای ساماندهی فروش نان به صورت غیرحضوری (سکوها و فروشگاه های اینترنتی، فروش تلفنی و …)، دستورالعمل فروش اینترنتی نان را ابلاغ کرد.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جزییات اجرای دستورالعمل فروش اینترنتی نان اعلام شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جزییات اجرای دستورالعمل فروش اینترنتی نان اعلام شد"، کلیک کنید.