آفتاب نیوز :
حسن عبدلیان پور در نشست خبری دومین گردهمایی هییت مدیره های وکلا و کارشناسان رسمی سراسر کشور که امروز پنجشنبه 19بهمن ماه در مشهد برگزار شد، گفت: بنای خوبی از سال گذشته بنیان گذاشته شد تا خانواده بزرگ مرکز وکلا و کارشناسان رسمی بتوانند در یک مقطع زمانی از سال گردهم آیند.
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: 31هییت مدیر استانی وکالت و 31هییت مدیره کارشناسی در کشور داریم، 420تا 430نفر از اعضای هییت مدیره ها های کشور امروز در این برنامه حضور دارند.
عبدلیان پور در مورد مردمی سازی قوه قضاییه از سوی مرکز وکلا گفت: در همایش اندیشه های قضایی مقام معظم رهبری مرکز وکلا، کارشناسان رسمی به عنوان الگوی مردمی سازی در قوه قضاییه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت که در راستای زحمات دو سال گذشته اعضای مرکز انجام شده است. مرکز در راستای مردمی سازی قوه قضاییه تمام توان خود را به کار گرفته اند.
عبدلیان پور گفت: طرح وکلا در مسجد به عنوان الگویی بین المللی در کشور برزیل و شهر ریودوژانیرو معرفی شده است. دسترسی به وکلا و کارشناسان با توجه به اقدامات مرکز وکلا تسهیل شده است، اکنون سامانه 129 در تمامی استان ها وجود دارد که به صورت شبانه روزی خدمات ارایه می دهد. حضور در زندان ها، بیمارستان ها و سایر مراکز عمومی در سراسر کشور و حتی روستا ها سبب تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات حقوقی شده است که این امر وحدت و همگرایی را افزایش داده است.
ثبت نام 113 هزار نفر در آزمون وکالت
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در مورد آزمون وکالت نیز گفت: 113هزار نفر در این آزمون ثبت نام کرده اند و در تاریخ 18 اسفندماه برگزار خواهد شد.
عبدلیان پور در مورد ورود مرکز وکلا به پرونده های کثیرالشاکی نیز گفت: متاسفانه پرونده های متعدد کثیرالشاکی در کشور وجود دارد که معضل بزرگ برای کشور و دستگاه قضایی شده است، با تدبیر انجام شده با همکاران در مرکز از شاکیان این پرونده ها درخواست کردیم تا بین خود وکیل مدنی انتخاب کنند تا بتوانیم آن ها را به مرکز برای دریافت وکالت تخصصی معرفی کنیم چرا که بررسی پرونده ها در کمیسیون های تخصصی سبب حل معضلات آن ها و یا حداقل در مسیر درست دادرسی قرار گرفتن آن ها می شود.
وی در مورد تعرفه بالای برخی از وکلا گفت: مرسوم است که می گویند وکلا دستمزد های بالا می گیرد، اما حقیقتا اینگونه نیست، منکر دریافت دستمزد های بالای برخی از وکلا در برخی پرونده های خاص نیستیم، قاطبه وکلا درآمد های حداقلی دارند، شاید قابل باور نباشند برخی از وکلا توانایی گرفتن دفتر کار ندارند، حتی برخی توانایی پرداخت هزینه تمدید پروانه وکالت خود را ندارند.
90درصد از پرونده ها بدون وکیل به دادگاه می رود
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه پور در مورد اجباری شدن وکالت گفت: در این رابطه پیشنهادی را به مجلس و قوه قضاییه ارایه داده ایم، چرا که بر اساس تحقیقات مشاهده کردیم که 90درصد از پرونده ها بدون وکیل به دادگاه می رود که همین امر سبب ابر چالش هایی همچون اطاله دادرسی و حجم ورودی پرونده ها می شود.
عبدلیان پور افزود: از 90درصد پرونده های که بدون وکیل به دادگاه می رود،70درصد از آن ها توانایی استفاده از وکیل را دارند و 30 درصد از مردم این امکان برایشان فراهم نیست از این رو بر اساس مصوبه ای اعلام کنید که مرکز وکلا به این جمعیت آماری وکالت معاضدتی ارایه دهد. این رویکرد را به عنوان وکیل خانواده طرح کردیم و به جد به دنبال عملیاتی شدن این طرح هستیم.
رییس مرکز وکلا ادامه داد: بحث دانش افزایی را با توزیع عادلانه در کل کشور پیگیری می کنیم، در بحث توسعه فضا های آموزشی و در اداری با اعتباراتی که تخصیص می دهیم سعی می کنیم این توزیع عادلانه باشد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ثبت نام 113 هزار نفر در آزمون وکالت /90 درصد از پرونده ها بدون وکیل به دادگاه می رود" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ثبت نام 113 هزار نفر در آزمون وکالت /90 درصد از پرونده ها بدون وکیل به دادگاه می رود"، کلیک کنید.