تقویت ۱۲ مهارت قرن بیست‌ویکم کودکان با روش نوآورانه محققان کشور

تقویت ۱۲ مهارت قرن بیست‌ویکم کودکان با روش نوآورانه محققان کشور

به اعتقاد دانشمندان جهان آموزش برنامه‌نویسی در کودکان موجب تقویت ۱۲ مهارت قرن بیست‌ویکم آنها می‌شود و در این راستا یکی از شرکت‌های مستقر در برج فناوری امیرکبیر دوره‌های آموزشی نوآورانه‌ای را برای آموزش برنامه‌نویسی، رباتیک و اینترنت اشیاء برای سنین تا ۱۷ سال ارائه کرده است.

میلاد احتیاط، مدیر عامل این شرکت فناور در گفت‌وگو با تیکا، با بیان اینکه گروه ما در چندین زمینه فعال است، گفت: بخشی از فعالیت ما پلتفرم آموزشی برنامه‌نویسی، رباتیک، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء برای کودکان است. بخش دیگر فعالیت ما مربوط به تولید پکیج‌های رباتیک می‌شود.

وی با بیان اینکه خروجی برنامه آموزشی، تولید یکسری انیمیشن، سایت، بازی و نرم‌افزارهای موبایلی از سوی کودکان است، اظهار کرد: کلیه صاحب‌نظران در دنیا معتقد هستند که همه کودکان در قبل از سنین پیش از دبستان لازم است که برنامه‌نویسی را فرابگیرند.

احتیاط، تقویت مهارت‌های قرن بیست و یکمی کودکان را از دلایل فراگیری برنامه‌نویسی برای کودکان عنوان کرد و ادامه داد: مهارت‌های قرن بیست و یکم شامل ۱۲ مهارت می‌شود که حل مساله، رهبری، ابتکار عمل، سواد فناوری، ارتباط مؤثر، همکاری، سواد رسانه‌ای، بهره‌وری، سواد اطلاعاتی و خلاقیت بخشی از این مهارت‌ها محسوب می‌شوند.

وی افزود: دانشمندان در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که هر فرد برای رسیدن به موفقیت‌ در قرن بیست و یکم باید این ۱۲ مهارت را فرابگیرد، در غیر این صورت موفق نخواهد شد و این موضوع ربطی به سطح تحصیلات و سرمایه آنها ندارد.

مدیرعامل این شرکت فناور با تاکید بر اینکه این ۱۲ مهارت قرن بیست و یکم شاه کلید موفقیت افراد در قرن بیست و یکم به شمار می‌رود، گفت: این محققان با بررسی اثرات هر  یک از این مهارت‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که برنامه‌نویسی مهارتی است که اگر به کودکان آموزش داده شود، ۱۲ مهارت را تقویت خواهد کرد.

احتیاط اضافه کرد: امروزه در همه خانه‌ها ابزارهای دیجیتال مانند موبایل و تبلت وجود دارد و نهایت کاری که کودکان با این ابزارها می‌کنند، سرگرم شدن در فضای مجازی است که در برخی از کشورها سختگیری‌هایی برای حضور کودکان در فضای مجازی اعمال می‌شود. در کشور ما کودکان در اینستاگرام حضور دارند، ولی در دنیا این شبکه مجازی +۱۳ تلقی می‌شود.

وی افزود: پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که وقتی کودک با برنامه‌نویسی آشنا می‌شود، از این ابزار استفاده مفید می‌کند و به جای آنکه با موبایل بازی کند، خودش بازی می‌سازد و به جای گشتن در شبکه‌های اجتماعی، قادر به طراحی سایت خواهد بود.

کارآفرین شدن کودکان

مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به برنامه‌های آموزشی این شرکت برای آموزش برنامه‌نویسی به کودکان، خاطر نشان کرد: ما دانش آموختگانی داریم که با فراگرفتن مهارت برنامه‌نویسی، در سن ۱۲ سالگی کارآفرینی می‌کنند. این کودکان برای فعالیت والدین خود، سایت طراحی کرده‌اند.

وی ادامه داد: ما موردهایی داشتیم که کودکان در سطح اول یادگیری که ساختن انیمیشن و بازی را یاد می‌گیرند، فیلم و انیمیشن درباره دروس خود می‌سازند.

احتیاط، استفاده بهینه از موبایل و تبلت را دومین دلیل آموزش برنامه‌نویسی به کودکان نام برد و خاطر نشان کرد: با استفاده از این روش کودکان با مفاهیم کارآفرینی، خلق ارزش افزوده آشنا می‌شوند و در نهایت خودباوری و اعتماد به نفس آنها افزایش خواهد یافت.

پلتفرم آموزشی کودکان

احتیاط با اشاره به جزئیات پلتفرم آموزشی این شرکت، افزود: تاکنون ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر دانش‌پژوه در دوره‌های آموزشی ما شرکت‌ کرده‌اند که تعداد هزار نفر آنها حضوری هستند و ۱۲ هزار دانش‌پژوه ما به صورت آنلاین در دوره‌های آموزشی ما شرکت می‌کنند. دانش‌پژوهان ما از سراسر دنیا هستند، یعنی مشارکت کنندگان ما از فارسی‌زبانان ساکن کشورهای اروپایی، کشورهای حاشیه خلیج فارس، امریکا و استرالیا تا شاگردانی از دورافتاده‌ترین روستاهای کشور را شامل می‌شوند.

وی افزود: جذابیت این دوره‌ها در این است که در آموزش‌های آنلاین ما شاگردی از ایران در کنار شاگردی ساکن اروپا حضور دارند و از آموزش یکسان و استاندارد برخوردار می‌شوند.

احتیاط اضافه کرد: هر شاگردی که در دوره‌های غیر حضوری ما حاضر می‌شود، در سایت آموزشی ما دارای یک طرح کاربری است که هفته‌ای یک بار قفل یک جلسه به صورت هوشمند برای آنها باز می‌شود و از این طریق فرد می‌تواند فیلم‌های آموزشی را مشاهده کند و در کلاس آنلاین می‌تواند اشکالات خود را رفع کند، ضمن آنکه از طریق تلگرام و روبیکا، پشتیبانی از آنها صورت می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت فناور، برگزاری آزمون آنلاین را بخش دیگر پلتفرم آموزشی این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: تمرکز این آموزش‌ها بر روی رباتیک، برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و یادگیری ماشین است که برای کودکان ۵ تا ۱۷ سال ارائه می‌شود.

وی از طراحی پکیج‌هایی برای آموزش رباتیک در این شرکت خبر داد و افزود: کلیه محصولات ما این ویژگی را دارند که آموزش‌های آنها در داخل پکیج قرار دارد، چون عدالت آموزشی و ارائه آموزش‌های استاندارد، رویکرد ما در ارائه خدمات است.

احتیاط با بیان اینکه فیلم‌های آموزشی این پکیج‌ها در سایت بارگذاری شده است، گفت: پکیج حرفه‌ای رباتیک ما با استقبال خوبی مواجه شده است.

پایان خبر تیکا

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تقویت ۱۲ مهارت قرن بیست‌ویکم کودکان با روش نوآورانه محققان کشور" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تقویت ۱۲ مهارت قرن بیست‌ویکم کودکان با روش نوآورانه محققان کشور"، کلیک کنید.