تیکا/خراسان رضوی استفاده منظم از مکمل های روغن ماهی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی در بزرگسالان سالم را افزایش دهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیق جدید نشان می دهد که استفاده منظم از مکمل های روغن ماهی ممکن است بهترین ایده برای افراد نباشد زیرا مصرف این مکمل ها ممکن است به جای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته آن را افزایش دهند.
این تحقیق شامل بیش از 400هزار بزرگسال بود که نظرسنجی های رژیم غذایی را تکمیل کردند و به طور متوسط به مدت 12 سال مورد پیگیری قرار گرفتند.
بر اساس نتایج، شرکت کنندگان سالمی که به طور منظم مکمل های روغن ماهی مصرف می کردند، 133 درصد بیشتر در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و 5 درصد بیشتر در معرض سکته بودند.
با این حال، در میان افرادی که در ابتدا بیماری قلبی داشتند، مصرف مکمل به طور قابل توجهی احتمال پیشرفت از فیبریلاسیون دهلیزی به حمله قلبی و از نارسایی قلبی تا مرگ را کاهش داد.
محققان اظهار کردند این یافته ها نشان می دهد که استفاده منظم از مکمل های روغن ماهی ممکن است نقش های متفاوتی در پیشرفت بیماری قلبی عروقی داشته باشد.
انجمن قلب آمریکا فقط امگا 3 موجود در ماهی و مکمل ها را برای افراد مبتلا به بیماری قلبی توصیه می کند.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مصرف منظم روغن ماهی در کدام افراد خطرناک است؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مصرف منظم روغن ماهی در کدام افراد خطرناک است؟"، کلیک کنید.