رویکرد اروپایی ها به تشدید اختصاص بودجه و حمایت ها از اوکراین نوعی رفتار تبلیغاتی برای پنهان سازی و به حاشیه راندن تحولاتی همچون انتخابات گسترده روسیه بویژه در مناطق اوکراین تحت سلطه روسها و مرگ ناوالنی بوده است که حلقه تکمیلی آن نیز اتهامات واهی تکراری در باب نقش پهپادها و موشک های ایرانی در جنگ اوکراین است.
به گزارش تیکا، سید محمد صادق لنکرانی در یادداشتی در سیاست روز نوشت:
شورای اروپا بسته 5 میلیارد یورویی کمک نظامی به جبهه کی یف را تصویب کرد. جوزپ بورل، مسیول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این باره گفت: «با این صندوق، ما به حمایت از اوکراین تا هر زمانی که لازم باشد، ادامه خواهیم داد.» اتحادیه اروپا ماه پیش نیز با اختصاص 50 میلیارد یورو کمک مالی به کی یف تا سال 2027 موافقت و اعلام کرد که با این تصمیم، مسیولیت حمایت از اوکراین را برعهده می گیرد. همچنین بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان از یک کمک 500 میلیارد یورویی به اوکراین در میانه بحران تسلیحاتی کی یف خبر داد.قابل توجه آنکه سرگیی ناریشکین مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) در سخنانی عنوان کرده است که گفت که فرانسه در حال آماده کردن گروهی متشکل از 2 هزار نیروی نظامی برای اعزام به اوکراین است.
این تحرکات در حالی است که در حوزه اوکراین به رغم حمایت های همه جانبه غرب از آموزش نیرو گرفته تا ارسال تسلیحات، وضعیت داخلی اوکراین هر روز وخیم تر می شود چنانکه از یک سو پیشروی ارتش روسیه شدت گرفته است و از سوی دیگر نیز در کنار فساد شدید در ساختار سیاسی و نظامی اوکراین، رسانه ها خبر داده اند بیش از 4600 نفر صفوف ارتش اوکراین را طی 2 ماه اول سال جاری میلادی ترک کردند.
همچنین غرب در حالی ادعای دستاوردهای بسیار در اوکراین را سر داده و مدعی تضعیف روسیه شده اند که برگزاری انتخابات روسیه با مشارکت 77 درصدی و رای مطلق مردم به پوتین عملا طراحی گسترده غربی ها برای برهم زدن فضای اجتماعی و سیاسی روسیه با ناکامی همراه شد. این مسیله زمانی شدت گرفته که انتخابات در مناطق اوکراینی تحت سلطه درآمده روسیه (18 درصد خاک اوکراین) برگزار و در دونتسک، لوگانسک اپوروژیه، خرسون پوتین آرای مطلق بالای 80 درصد را کسب نمود. این انتخابات به منزله فروپاشی ادعای غرب منبی بر حفظ تمامیت ارضی اوکراین و توان مقابله با روسیه بوده است.
با توجه به این مولفه ها می توان گفت که رویکرد اروپایی ها به تشدید اختصاص بودجه و حمایت ها از اوکراین نوعی رفتار تبلیغاتی برای پنهان سازی و به حاشیه راندن تحولاتی همچون انتخابات گسترده روسیه بویژه در مناطق اوکراین تحت سلطه روسها و مرگ ناوالنی بوده است که حلقه تکمیلی آن نیز اتهامات واهی تکراری در باب نقش پهپادها و موشک های ایرانی در جنگ اوکراین است.
در عین حال روند شکست های گسترده اوکراین و ضعف های اروپا در تامین تسلیحات و افزایش ظرفیت روس ها بیانگر آن است که عملا غرب و ناتو امیدی به پیروزی در جنگ اوکراین ندارد لذا می توان گفت که آنچه امروز از سوی غرب در قبال اوکراین صورت می گیرد نه برگرفته از قدرت آنها بلکه صرفا رفتاری برای فرسایشی ساختن جنگ است.
پایان خبر تیکا
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "غرب دنبال چیست؟ – تیکا" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "غرب دنبال چیست؟ – تیکا"، کلیک کنید.